Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν ξεκίνησε σήμερα (25/8) με τις «πράσινες» του Πέτρου Πρέκα να ξεκινούν την προετοιμασία του ενόψει της δύσκολης σεζόν που τους περιμένει. Μάλιστα στη «πρώτη» έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκός Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία του το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη νέα σεζόν, στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», με πολλά νέα πρόσωπα και στόχο το «χτίσιμο» μιας εντελώς καινούργιας ομάδας.

Οι… παλιές Ιωάννα Δίελα και Αναστασία Σλούκα υποδέχτηκαν τα νέα στελέχη στο ρόστερ του Τριφυλλιού και συγκεκριμένα την Ασπασία Καλαμπάκου, τη Ρούλα Μούλη και την Ελληνοαμερικανίδα γκαρντ Niki Avery, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή της στο Σύλλογό μας.

Παράλληλα, στην γυναικεία ομάδα προωθήθηκαν και οι πολύ ταλαντούχες Ισμήνη Πράπα, Βασιλική Κασδαγλή, Σύνθια Εζέτζα, Νεφέλη Στούπα και Νίκη Σαπαλίδου από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, όπου διέπρεψαν την περασμένη χρονιά, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αυτό της Α’ ΕΣΚΑ. Στο τέλος του μήνα αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα, η 29χρονη νεοαποκτηθείσα Αμερικανίδα σέντερ, Shamela Hampton και η ομοεθνής της 24χρονη φόργουρντ Janae Smith.

Στο παρκέ βρέθηκε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς για να μιλήσει στις αθλήτριες και να τους ευχηθεί να έχουν μια καλή σεζόν.

Τον προπονητή της ομάδας μας Πέτρο Πρέκα θα πλαισιώνουν ο Κυριάκος Μουές (βοηθός α’), ο Δημήτρης Πέρδικος (βοηθός β’), ο γυμναστής Αμβρόσιος Χατζηαποστόλου και ο φυσικοθεραπευτής Βασίλης Καπώνης.