Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό για την Τερψιθέα, που βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της διάλυσης. Μετά τη Ναταλία Πλούμπη, που έστειλε εξώδικο ζητώντας τα οφειλόμενα, παρελθόν αποτελεί και η Πωλίνα Σταμπούρλου, η οποία δεν αγωνίστηκε χθες κόντρα στον Ίκαρο, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Παπασπυριδάκου γνώρισε άλλη μια βαριά σε έκταση σκορ ήττα!

Η Σταμπούρλου… απομακρύνθηκε, λόγω… ποσταρίσματος! Όχι στο παρκέ, αλλά στο facebook. Κάτι απ’ όσα έγραψε δεν άρεσαν στη διοίκηση, που μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς τις παίκτριες (και όχι μόνο), αλλά θέλει να επιβάλλει… πειθαρχία κι εκτός γηπέδου.

Ο προσχηματικός λόγος της αποπομπής Σταμπούρλου, δείχνει πως πλέον στην Τερψιθέα έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της επικείμενης διάλυσης. Ενδεχομένως η προοπτική συγχώνευσης με τον Ίκαρο κάνει πιο εύκολη τη μετάβαση, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν παίκτριες που έχει επιλέξει το προπονητικό δίδυμο (για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν).

Αναφαίρετο δικαίωμα της διοίκησης να απομακρύνει όποιαν παίκτρια θέλει, αλλά υπάρχουν δύο ζητήματα: Το αξιόμαχο της ομάδας και η ανταπόκριση στις οικονομικές υποχρεώσεις. Και τα δύο αμφισβητούνται στην πράξη πάρα πολύ έντονα, με την Τερψιθέα να μετατρέπεται σε πρόβλημα (δεν είναι το μοναδικό) για τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος της Α1.

Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο αγωνίστηκαν επτά παίκτριες, με την Τερψιθέα να θυμίζει πλέον… αγωνιστικό ριμέικ του βιβλίου της Άγκαθα Κρίστιδέκα μικροί νέγροι“.