Ο Αθηναϊκός πλήρωσε το ποσό των 15.560 ευρώ στην Κατερίνα Ζόνοβα (και όχι Ζόχνοβα όπως μας επισήμανε η ίδια), και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για να βγει το δελτίο της Κρίσι Γκίβενς και να παίξει κανονικά στο κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κρόνο. Μάλιστα, η Κατερίνα Ζόνοβα ανάρτησε στο προφίλ της το εξής μήνυμα:

Μετά από 2,5 χρόνια αναμονή ο ”κάτοχος του Eurocup” πλήρωσε όλα τα χρήματα που μου χρωστούσε. Επειτα από μια τέτοια συμπεριφορά, οι μόνοι άνθρωποι που έχω να ευχαριστήσω, είναι ο ατζέντης μου Θωμάς Προδρόμου και ο δικηγόρος μου Matteo Gregis, για την πίστη, την υποστήριξη και την υπομονή τους. Σας ευχαριστώ Θωμά και Matteo! Τουλάχιστον η FIBA σέβεται τους κανόνες!”

Αυτη δικαίωση της Ζόνοβα, μετά από 2,5 χρόνια δικαστικής διαμάχης, “γλύκανε” και άλλες παίκτριες που είναι έτοιμες να ετοιμάσουν την προσφυγή τους κατά του Αθηναϊκού. Συγκεκριμένα η Μαρίνα Κρες, της οποίας της οφείλονται περίπου 15.000 ευρώ και η Ρουθ Ράιλι, της οποίας οφείλονται περίπου 20.000 δολλάρια, θα ακολουθήσουν τον δρόμο τον οποίο χάραξε η Κατερίνα Ζόνοβα!