Επιστολή με την οποία καταγγέλλει φραστική επίθεση στον πρόεδρο της ομάδας απο την Ελεάνα Πανταζή του Κρόνου Αγίου. Δημητρίου, εξέδωσε η Δάφνη Αγίουν Δημητρίου, ενώ άφησε αιχμές για τον διαιτητή κ. Κονταράτο.

«Κύριοι,

Στις 22/03/2015 μετά τη λήξη του αγώνα ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΚΡΟΝΟΣ , η αθλήτρια του ΚΡΟΝΟΥ Ε. Πανταζή επετέθη φραστικά στον πρόεδρο του συλλόγου μας με την αιτιολογία ότι η αδερφή της αναγκάστηκε να πληρώσει εισιτήριο εισόδου 4 €. Οι ακατονόμαστες φράσεις που χρησιμοποίησε δεν τιμούν στο ελάχιστο την αθλήτρια  αυτή.

Επιπροσθέτως,  η  αδερφή  της  εν  λόγω  αθλήτριας  κατά  την  αγορά  του  εισιτηρίου  της χρησιμοποίησε υποτιμητικές φράσεις και έκανε προκλητικές χειρονομίες στους υπεύθυνους των εισιτηρίων. Το λυπηρό γεγονός για την οικογένεια αυτής της αθλήτριας είναι ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τη διαφορά του υποχρεωτικού  σφραγισμένου  εισιτηρίου  από  την  εφορία  και  την  αστυνομία  και  ενός  απλού  προαιρετικού κουπονιού οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας.

Ο σύλλογος μας είναι από τους ελάχιστους στην Α2 Νότου (σύμφωνα με τη διακήρυξη της ΕΟΚ) που εκδίδει στους αγώνες εντός έδρας, θεωρημένα εισιτήρια από την εφορία και την αστυνομία  και έχοντας πληρώσει τα ανάλογα ποσοστιαία δικαιώματα..

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον διαιτητή κ.Φασόλη για την εξαιρετική του διαιτησία.Στον κ. Κονταράτο, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έπρεπε να δεχθεί να διαιτητεύσει αυτόν τον αγώνα για τους λόγους που και ο ίδιος γνωρίζει.

Τμήμα Γυναικείου Μπάσκετ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».

Πηγή: Sportshero.gr