Οι “πράσινες” άφησαν για λίγο στην άκρη την προετοιμασία τους εν όψει του εντός έδρας αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική (29/10, 13.00) και πόζαραν με τις φανέλες που φορούν στα επίσημα ματς στην Α1 Γυναικών, δημιουργία της CAP.

Η ανακοίνωση: “O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης CAP, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικού Υλικού της Γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2017/18, αλλά και των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου!

H CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη από τον Kο Μισαηλίδη Γιώργο, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και General Manager της εταιρίας. Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσής της η εταιρία έδωσε έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των προϊόντων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης. Από μια επιχείρηση σχεδιασμού κεντημάτων και τυπωμάτων, η εταιρία εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί μια δυναμική εταιρία που παράγει, σχεδιάζει και διανέμει αθλητικά είδη από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνικών προδιαγραφών. Η CAP αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά δική μας κατασκευής.

Η σταθερότητα στις βασικές αρχές, αλλά κυρίως η συνεχής αναβάθμιση των παραγωγικών διαδικασιών αποτελούν το κλειδί της κατοχής ενός μεγάλου μεριδίου στη σημερινή αγορά. Η εταιρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές. Η CAP παρά τις δυσκολίες του κλάδου έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της και να προσελκύσει έναν αξιόλογο αριθμό νέων πελατών και συνεχώς να αναζητά νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Η εταιρία βασισμένη στην υπάρχουσα τεχνογνωσία της και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές της στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από κάθε αθλητικό είδος (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, handball, volleyball, στίβος, τένις κ.λπ.). Η αναπτυγμένη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη συνεχή υιοθέτηση και εφαρμογή νέων παραγωγικών και σχεδιαστικών τεχνικών, δίνει το προβάδισμα στη δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών σχεδίων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

Η CAP έχει να επιδείξει ένα εκτενές πελατολόγιο που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται συνεργασίες με ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα BC, η Καβάλα, κ.ά. Το πελατολόγιο της CAP δεν περιορίζεται σε συλλογικό επίπεδο, καθώς συνεργάζεται με τις Eθνικές Oμάδες Mπάσκετ Kωφών, όπως επίσης με την Eθνική Oμάδα Βeach Ηandball. Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς, η CAP διαθέτει ένα ολοκληρωμένο site www.capsport.gr για την προβολή και τη διανομή των προϊόντων της. Η καταχώριση των παραγγελιών ελέγχεται άμεσα και η αποστολή των προϊόντων προς εσάς είναι πλέον πολύ γρήγορη και εύκολη. Καθημερινή και άμεση επικοινωνία μπορεί να έχει μαζί κανείς και μέσω των γνωστότερων κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter και Instagram”.