Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση της Λολίτα Λύμουρα όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog από τις 24/8 δυναμώνοντας το ρόστερ του σε πολύ μεγάλο βαθμό για την επόμενη σεζόν.

Η 31χρονη γκαρντ έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ το 2010 ήταν μέλος του Αθηναϊκού που κατέκτησε το Eurocup. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό με τις Βίρτους Βιτέρμπο και Τζινάστικα Κομένζε. Ακόμα έχει αγωνιστεί σε όλες τι Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του γυναικείου ελληνικού μπάσκετ στα ασπρόμαυρα από σήμερα.

Η Λολίτα Λύμουρα (178 cm, Point Guard), γεννημένη στις 10 Μαρτίου 1985 και έκανε τα πρώτα της βήματα αγωνιζόμενη στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. Στη συνέχεια ακοούθησε μια εξαιρετική διαδρομή στην καρίερα της με τις ομάδες Α.Ε. Εσπερίδες Καλλιθέας, Βίρτους Βιτέρμπο, Τζινάστικα Κομένζε 1872, Αθηναϊκός Α.Σ., Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας, Παναθηναϊκός.

Έχει φορέσει το εθνόσημο, συμμετέχοντας σε ομάδες όλων των ηλικιακών βαθμίδων.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Λολίτα στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε ολόψυχα ΥΓΕΙΑ και ηγετικές εμφανίσεις στην φετινή πορεία του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!