Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας… επιστροφής ολοκληρώθηκε σήμερα καθώς ο Αθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την επανένταξη της Αφροδίτης Κοσμά στο δυναμικό του, μία εξέλιξη για την οποία σάς είχε ενημερώσει το basketblog.gr από χθες (στο άρθρο με τίτλο “Κοσμά… reloaded”). Εξάλλου, το basketblog.gr σάς είχε αποκαλύψει πρώτο την είδηση για την επιστροφή της δυναμικής φόργουορντ/σέντερ στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος (“Για τα μάτια της… Αφροδίτης”).

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του SONY Αθηναϊκού ανακοινώνει και επισήμως την επιστροφή της Αφροδίτης Κόσμα στην ομάδα.

Η 29χρονη (1983, 1.87μ.) φόργουορντ αγωνίστηκε στους νταμπλούχους Ελλάδος από το 2007 ως το καλοκαίρι του 2011 οπότε και παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Παναθηναϊκό. Μετά από μία χρονιά στις “πράσινες” η Κοσμά επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έχει κατακτήσει ένα τρίπλ κράουν (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup το 2010) , δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα Κύπελλο, με στόχο να συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών”.

Είμαι πολύ χαρούμενη  που γυρίζω πίσω στον Αθηναϊκό. Θα δώσω τον  καλύτερο εαυτό για παραμείνουμε στην κορυφή. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του ντάμπλ. Εύχομαι όλη η ομάδα να έχει υγεία και να έχουμε μια καλή και επιτυχημένη χρονιά”, δήλωσε η διεθνής παίκτρια.