Eίναι γεγονός. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει ομάδα μπάσκετ Γυναικών, όπως συζητήθηκε στο σημερινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, γεγονός που επιβεβαίωσε πλήρως τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών.

Πώς θα επαναλειτουργήσει; Μέσω της ΦΕΑ της Α2 και με χρηματοδότη-έκπληξη! Αναλυτικά: Η ΑΕΚ θα απορροφήσει την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, ουσιαστικά δηλαδή οι παίκτριες της ΦΕΑ θα βάλουν φανέλες της ΑΕΚ, με στόχο τον άμεσο πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Α1. Ποια ήταν η έκπληξη; Ο παράγοντας, που θα αναλάβει να “τρέξει” το Τμήμα. Πρόκειται για τον Μάκη Αγγελόπουλο!

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας, β΄αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μέλος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαίρου, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπρόσωπος της Lottomatica στην Ελλάδα, με ενεργό ρόλο στο “deal” (της Emma Delta) με τον ΟΠΑΠ, και στενός φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα δράσει, αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία με την ΦΕΑ. Με βασική προϋπόθεση το Τμήμα να είναι υγιές, ήτοι να μην το βαραίνουν χρέη του παρελθόντος.

Γενικότερα, η ΑΕΚ βρίσκεται σε έναν οργασμό. Τμήμα Γυναικών στην ΑΕΚ είχε συσταθεί για μικρό χρονικό διάστημα μεταπολεμικά…