Το «μπαράζ» μεταγραφών συνεχίζεται για τον Παναθλητικό, ο οποίος κατάφερε να «αποσπάσει» και την υπογραφή της Μαρίας Παπαβασιλείου. Η 22χρονη γκαρντ, αποτελεί άλλη μια σπουδαία κίνηση για την περιφερειακή γραμμή της ομάδας των Συκεών, διαθέτοντας στις διακρίσεις της, τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών το 2015, με την φανέλα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθλητικός Συκεών Πειραματικό , ανακοινώνει την απόκτηση της Μαρίας Παπαβασιλείου. Η Μαρία Παπαβασιλείου έχει ύψος 1,72μ , είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Απόλλων Πτολεμαΐδας , έπαιξε 3 χρόνια στον Ηρακλή και την Α2 και μια χρονιά στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, με συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου, με μεγάλη επιτυχία».

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθλητικού για το θερμό ενδιαφέρον. Είμαι χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου. Εύχομαι πάνω απ όλα να έχουμε υγεία και μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά καλοδεχούμενο ότι καλύτερο μας έρθει», ανέφερε η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις.