Στον Αθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Κατερίνα Σπαθάρου, η οποία θα αντικαταστήσει την Τούλα Καλέντζου, που οδεύει ολοταχώς προς τον Παναθηναϊκό.
Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Βύρωνα:

“Η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερίνας Σπαθάρου (1983, 1μ72). Η διεθνής γκαρντ έχει αγωνιστεί κατά σειρά με τις φανέλες των: Ακαδημία Ηλιούπολης, Αστέρα Εξαρχείων, Παναθηναϊκού, Λιμόζ, Τερψιθέα Γλυφάδας, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Πρωτέα Βούλας.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας Αθηναϊκού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Χαρδαλιά και τον προπονητή κ. Ζευγώλη για την προσπάθειά τους να με εντάξουν στην ομάδα, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”, δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βύρωνα. Και συνέχισε:

“Ο Αθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και είναι τιμή μου που θα προσφέρω σε αυτόν τις υπηρεσίες μου. Θα καταβάλω το 100% μου για να τον βοηθήσω να πετύχει τους πάντα υψηλούς στόχους.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Αθηναϊκό. Οι επιτυχίες του τα λένε όλα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις παίκτριες, ώστε να είμαστε καλά και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Ο Αθηναϊκός κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί”.