Καμία ομάδα δεν έχει περισσότερες πιθανότητες από τις υπόλοιπες για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, σύμφωνα με τα όσα είπαν ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Τούλα Καλέντζου.
 
Το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών στη Λευκάδα βρίσκεται προ των πυλών (18-20/3), με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟΚ.
 
Σε ό,τι αφορά τον πρώτο ημιτελικό, αυτόν της ομάδας του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι: «Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο μας. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα και οι αθλήτριες κάνουν τεράστια προσπάθεια ώστε να αφομοιώσουν και να αποτυπώσουν μέσα στο γήπεδο μια νέα φιλοσοφία. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ισάξιες και για αυτό άλλωστε έχουν φθάσει έως εδώ. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε μια καλή εικόνα, ώστε οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν μπάσκετ».
 
Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Τούλα Καλέντζου, ανέφερε από την πλευρά της: «Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λευκάδας για την ωραία υποδοχή. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ένα Final Four Κυπέλλου διεξάγεται εκτός Αθήνας, διότι σίγουρα το βιώνουμε καλύτερα. Ως Παναθηναϊκός, είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για τον αυριανό (18/03) αγώνα κόντρα στον Αθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί, ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο της ομάδας, που πιστεύει σε εμάς και πάντα μας ακολουθεί».
 
Για τις λεπτομέρειες εκείνες που θεωρεί ότι κρίνουν τα παιχνίδια ενός Final Four είπε: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν ποσοστά υπέρ κάποιας ομάδας. Ουσιαστικά, πρόκειται για μεμονωμένους αγώνες. Θεωρώ ότι ακόμα και ο ημιτελικός αποτελεί τον πρώτο τελικό. Οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τις τέσσερις ομάδες. Σε αυτούς τους αγώνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο κάποιοι μπασκετικοί παράγοντες. Είναι θέμα ετοιμότητας, τύχης, να βρεθεί η ομάδα σε καλή ημέρα αγωνιστικά, να έχεις διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι».
 
Για την τοπική Νίκη Λευκάδας, απάντησε: «Η Νίκη έχει επιτυχημένη πορεία φέτος και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για το χώρο του γυναικείου μπάσκετ να υπάρχουν ομάδες από την περιφέρεια. Αν και ξεκίνησαν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, στη Νίκη πήγαν πολύ καλύτερα από ό,τι και οι ίδιοι περίμεναν. Προφανώς, είχαν τη στήριξη όλου του κόσμου στη Λευκάδα, όπως της τοπικής Αρχής, χορηγών κ.λπ. Το γεγονός ότι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο η ομάδα έπρεπε να ταξιδεύει για τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και να αποκτήσει ξένες, δημιουργεί αρχικά πολλά λειτουργικά θέματα και μετά μπασκετικά, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους. Ωστόσο, έγινε καλή διαχείριση και οι στόχοι επιτεύχθηκαν για τη Νίκη Λευκάδας».