Η άνοδος της ΑΓΕ Πιερίας στην Α2 κατηγορία αποτέλεσε μία μεγάλη έκπληξη, ακόμα και για τους ίδιους τους ανθρώπους του συλλόγου. Έτσι, το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση τονίζοντας πως θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες του Σωτήρη Πασχαλίδη και των παικτριών του.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. της ΑΓΕΠ 2011 θέλει να συγχαρεί τη γυναικεία μας ομάδα για την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών! Αν και το γυναικείο τμήμα της ομάδας ιδρύθηκε μόλις φέτος, κατόρθωσε κάτι που κανείς δεν το περίμενε και δεν το πίστευε εκτός από τον προπονητή και τις ίδιες.

Αξίζει ειδική μνεία στον προπονητή και τις παίκτριες που δώσανε τον καλύτερο ευατό τους στο ειδικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κερδίζοντας και στα τέσσερα παιχνίδια παραμένοντας αήττητες καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάνοντας το απόλυτο 16/16!

Προπονητής: Σωτήρης Πασχαλίδης
Παίκτριες: Όλγα Μυστρίδου, Παναγιώτα Νικολαϊδου, Μελίνα Παπαδοπούλου, Μαρία Καϊμακάμη, Ρούλα Σιδηροπούλου, Βέρα Μυστρίδου (του Δημητρίου), Γιώτα Μπεκιάρη, Βέρα Μυστρίδου (του Χαραλάμπου), Κωνσταντίνα Γιαλίδου, Αναστασία Γιαννούλη, Νικολέα Μυστρίδου, Μαρία Ελένη Σιώκου, Μαργαρίτα Χατζούλη, Γεωργία Τσετιάνου, Κατερίνα Μπαλούκα.

Το Δ.Σ. ήταν δίπλα τους όλη τη χρονιά και θα συνεχίσει να είναι και το ίδιο και την επόμενη στηρίζοντας όπως μπορεί και με όποιον τρόπο την προσπάθειά τους.

Τα θερμά συγχαρητήρια μας για ακόμη μία φορά“!