Νίκη και… φύγαμε για τελικό!
Ένα βήμα από την πρόκρισή τους στον τελικό απέχουν, πλέον, οι Σόλνα Βίκινγκς του Κώστα Κεραμιδά. Οι “κυανοκίτρινες” επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Νόρθλαντ με 70-54 και πήραν προβάδισμα στη σειρά των ημιτελικών του σουηδικού πρωταθλήματος με 2-1. Έτσι, το μόνο που χρειάζονται για να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς είναι μία νίκη στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη (26/03).

Για να τα καταφέρει, όμως, η Σόλνα χρειάστηκε, όπως στην πλειονότητα των περιπτώσεων, την καθοριστική συμβολή των δύο Ελληνίδων. Οι Βακίνα Βολονάκη (3ριμπ.-3κλεψ.) και Άννα Σπυριδοπούλου (16π.-11ριμπ.-4ασ.-3κλεψ.) ήταν για ακόμα μια φορά καταλυτικές και αποτελώντας το τέλειο δίδυμο, έφεραν τη Σόλνα ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στους τελικούς του σουηδικού πρωταθλήματος.

Πρόδηλο είναι πως ο Κώστας Κεραμιδάς είναι απολύτως ικανοποιημένος για τη νίκη, αλλά και για την εμφάνιση των δύο Ελληνίδων, οι οποίες μπόρεσαν να κάνουν για ακόμα μια φορά τη διαφορά σε άμυνα (Βακίνα Βολονάκη) και επίθεση (Άννα Σπυριδοπούλου).