Δεν έχει τελειωμό το… δράμα της φετινής Τερψιθέας. Η ήττα από τον Πανιώνιο, που σίγουρα θα κοστίσει βαθμολογικά (άλλωστε ήδη είναι σε θέση… play out) δεν είναι το χειρότερο που συνέβη, αφού η Ναταλία Πλούμπη ανακοίνωσε στους υπεύθυνους της ομάδας την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της Τερψιθέας.

Το κακό… τρίτωσε (αν δεν έχουμε χάσει το μέτρημα) για τις Ελληνίδες παίκτριες του συλλόγου, καθώς μετά τη Φαίδρα Σκιαδοπούλου (συνεχίζει στην Ιταλία) και την Άννα Σπυριδοπούλου (“μετακόμισε” στη Σουηδία) ήρθε η σειρά της Ναταλίας να αποχωρήσει, αφού δεν τηρήθηκαν οι όροι της συμφωνίας και η διοίκηση της ομάδας δεν φάνηκε συνεπής ως προς τις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Σε αυτές προσθέστε και την Μπρίντανι Τζόνσον, η οποία αγωνίστηκε για εννέα παιχνίδια και μετά αποχώρησε με προορισμό την Τουρκία.

Σημειώστε πως η Πλούμπη είναι (ή μάλλον ήταν) η τρίτη σκόρερ της Τερψιθέας (με 100 πόντους όσους και η Σκιαδοπούλου, που επίσης αποτελεί παρελθόν), πίσω από τις Τζόνσον (151) και Πανταζή (115). Παράλληλα ήταν η δεύτερη (πίσω από την Πανταζή) σε χρόνο συμμετοχής (358.15 λεπτά), αν και με ένα παιχνίδι λιγότερο, σε σχέση με τη συμπαίκτριά της. Ήταν δεύτερη στις ασίστ (35) και τρίτη στα κλεψίματα (15).

Όπως καταλαβαίνετε, η Τερψιθέα χάνει ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία της, μια εξαιρετικά έμπειρη παίκτρια, που ακόμα και στον προχθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν δεύτερη σκόρερ (πίσω από την Πανταζή, που πρέπει πλέον να σηκώσει όλη την ομάδα στις πλάτες της) με 12 πόντους.