O Παναθηναϊκός θα βρεθεί την Κυριακή(20/12, 17.00) αντιμέτωπος με την Αγία Παρασκευή σε αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των “πρασίνων”, Πέτρος Πρέκας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τον αντίπαλο της, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, η κατάκτηση του οποίου αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Κατ΄αρχάς το Κύπελλο αποτελεί στόχο της ομάδας μας και θέλουμε πολύ να πάμε στο Φάιναλ Φορ και να πραγματοποιήσουμε εκεί δύο νίκες. Ωστόσο για να το καταφέρουμε αυτό, η νίκη την Κυριακή είναι επιτακτική ανάγκη. Ναι μεν αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια ομάδα που είναι σε μικρότερη κατηγορία, αλλά αυτό δεν το υπολογίζουμε και από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε με την ίδια λογική που αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους”.

“Φυσικά δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας και θα πάμε πολύ συγκεντρωμένα και δυνατά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Αγία Παρασκευή είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα κι έχει έμπειρο προπονητή. Επιπλέον, η παράδοσή μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω, καθώς πέρυσι αποκλειστήκαμε από ομάδα της Α2 κατηγορίας, κάτι φυσικά που δεν πρέπει να επαναληφθεί”.
 
Από πλευράς παικτριών, η Τούλα Καλέντζου πρόσθεσε: “Ολα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όσες κι κρύβει το συγκεκριμένο, κόντρα στην Αγία Παρασκευή, θα τις ξεπεράσουμε. Όπως ότι δεν γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο επειδή αγωνίζεται σε άλλη κατηγορία. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας , τον οποίο οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα και είναι ένα βήμα για το Φάιναλ Φορ  του Κυπέλλου, όπου θέλουμε να επανέλθουμε μετά από έναν χρόνο απουσίας που προήλθε με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό μας είναι η νίκη”.