Μια ανάσα απο την απόκτηση των Εβίνα Μάλτση και Στέλλα Καλτσίδου βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες προκειμένου οι δυο παίκτριες να αποτελέσουν μέλη του νταμπλούχου Ολυμπιακού.

Οι «Ερυθρόλευκες» μετά την ανανέωση του συμβολαίου με την Ελένη Καπογιάννη θέλουν να χτίσουν τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου και τι καλύτερη αρχή από τις δυο κοπέλες που χρόνια τώρα κάνουν υπερήφανο το Ελληνικό γυναικειο μπάσκετ στο εξωτερικό.

Η Εβίνα Μάλτση η κορυφαία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια των τελευταίων ετών με θητεία στο WNBAκαι η Στέλλα Καλτσίδου με μεγάλη σταδιοδρομία στα παρκέ της Ευρώπης έρχονται για να ενισχύσουν το ήδη δυνατό ρόστερ του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της κόουτς Καπογιάννη για Ευρωπαϊκή διάκριση.

Η αρχηγός της Εθνικής γυναικών που πρόσφατα είχε πρόταση και από τον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι τελικά θα προτιμήσει να αγωνιστεί στον αιώνιο αντίπαλο καθώς η Ευρωπαϊκή προοπτική των νταμπλούχων Ελλάδας είναι τελικά και ο παράγοντας που μέτρησε στην όπως φαίνεται τελική απόφαση της.

Η Στέλλα Καλτσίδου, που έρχεται στον Ολυμπιακό έχοντας κάνει σπουδαία καριέρα και σε Τουρκία και σε Γαλλία, θα δωσει με την πείρα της αλλά και με το τεράστιο μπασκετικό της ταλέντο πολύ μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του Πειραιά.

Αυτές οι κινήσεις δεν θα είναι όμως και οι μοναδικές καθώς στόχος του Ολυμπιακού είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις μια διάκριση στο eurocupτης επομένης αγωνιστικής περιόδου.