Στη Γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού Συκεών θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Άννα-Μαρία Τσακίρη, η οποία προωθήθηκε από τις Νεανίδες, με τις οποίες αγωνιζόταν μέχρι τώρα.

Η 19χρονη γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο τμήμα των Νεανίδων, καταφέρνοντας να διακριθεί, με αποτέλεσμα να “αναγκάσει” τους ανθρώπους του Παναθλητικού Συκεών, να την προωθήσουν στη γυνακεία ομάδα και το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η ανακοίνωση:

«Ακόμα μία αθλήτρια από τις Νεανίδες του Παναθλητικού προωθείται στη γυναικεία ομάδα. Η Άννα Τσακίρη έχει γεννηθεί το 1996 και έχει ύψος 1,72μ. Αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα μας στις θέσεις «1» και «2». Η Άννα Τσακιρη προέρχεται από τον ΓΑΣ Κομοτηνής. Έπαιξε στην ομάδα μας την περασμένη χρονιά με τις Νεανίδες του Παναθλητικού, όπου και διακρίθηκε».

Παράλληλα, η ομάδα ενισχύθηκε στα τμήματα υποδομής, και πιο συγκεκριμένα σε αυτό των Κορασίδων αποκτώντας από την ΧΑΝΘ την Μαρία Τσελέπη.

Η ανακοίνωση: «Σε ενίσχυση της ακαδημίας του προχώρησε ο Παναθλητικός, αποκτώντας από τη ΧΑΝΘ την Μαρία Τσελέπη. Η Μαρία Τσελέπη είναι γεννημένη το 2002 και αγωνίστηκε από το 2010 στην ακαδημία της ΧΑΝΘ. Το ύψος της είναι 1,65μ. και στη φετινή περίοδο θα ενισχύσει το τμήμα των Κορασίδων της ομάδας μας».