Με μία νέα προσθήκη στο τεχνικό της επιτελείο ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού. Πρόκειται για την έμπειρη γυμνάστρια Βασιλεία Γκουζίνη, η οποία θα αναλάβει συγκεκριμένα τον τομέα της φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας και οι πρώτες δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη Βασιλεία Γκουζίνη ! Η έμπειρη γυμνάστρια συμπληρώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας τον τομέα της φυσικής κατάστασης των αθλητριών μας.

Η Βασιλεία Γκουζίνη έχει μεγάλη προϋπηρεσία ως αθλήτρια του μπάσκετ, διεθνής, με κατακτήσεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων, με σημαντική προσφορά και στην ομάδα μας. Την προπονητική της καριέρα ξεκίνησε το 1995 ως προπονήτρια κορασίδων και μίνι στον ΑΟ Αρδηττού. Στη συνέχεια εργάστηκε ως προπονήτρια κορασίδων και μίνι στην ΑΕΚ Τρίπολης (1997-99), ως προπονήτρια γυναικών, νεανίδων, κορασίδων και μίνι στον ΑΟ Βριλησσίων (2003-04), ως γυμνάστρια και Α’ βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο (2009-10), ως γυμνάστρια και Α’ βοηθός προπονητή στην ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. (2010-11), ενώ από το 2011 μέχρι και τη σεζόν 2014-15 ως γυμνάστρια στην ανδρική ομάδα του Πανελευσινιακού στις Β’, Α2 και Α1 Εθνικές κατηγορίες.

Η Βασιλεία δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: “Η επιστροφή μου στο γνώριμο και οικείο χώρο του Αθηναϊκού, όπου τελείωσα την μπασκετική μου καριέρα, με γεμίζει με προσδοκίες αλλά και ευθύνη να βοηθήσω την ομάδα. Με συνεργάτες και αθλήτριες που σέβομαι κι εκτιμώ, εύχομαι να βάλω ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ, που το χρειάζεται όσο τίποτα άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή.”

Καλωσορίζουμε τη Βασιλεία και της ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο που ανέλαβε !