Την καλύτερη της εμφάνιση στα παρκέ του NCAA έκανε η Ελεάννα Χριστινάκη.

Η Ελληνίδα φόργουρντ που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ ήταν η κορυφαία των FloridaGatorsστην εκτος έδρας νίκη με 79-67 επί της Vanderbilt. Η Χριστινάκη σε 32 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 22 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 τελικές πάσες ενώ είχε 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα επίδοση που της χάρισε και τον τίτλο της κορυφαίας της αναμέτρησης.

Οι Florida Gators με την νικη τους αυτή πήγαν στο 20-6 και πολύ μεγάλο μερίδιο από τη φετινή τους καλή πορεία οφείλεται και στην Ελεάννα Χριστινάκη που έχει συμβάλει σημαντικά με τις εμφανίσεις της καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η ίδια η παίκτρια σε δήλωση της μετά το τέλος του αγώνα κράτησε χαμηλούς τονίζοντας ότι η ομάδα της έχει πολύ μεγάλο βάθος στο πάγκο με πολλές λύσεις και σημασία δεν έχει τόσο η δίκη της απόδοση όσο οι νίκες για το σύλλογο της.

Αναλυτικά: «Αυτό που θέλαμε στο αποψινό ματς ήταν να ανακάμψουμε και να κυριαρχήσουμε. Σήμερα ήταν η μέρα μου, αύριο θα είναι κάποιας άλλης. Έχω μεγάλο βάθος πάγκου, πολλές λύσεις και αυτό μας κάνει σπουδαία ομάδα!»