Η διοίκηση της Τερψιθέας ανακοίνωσε την απόκτηση της Σαμάρια Χάουαρντ για την επόμενη σεζόν, με την Αμερικανίδα να είναι η πρώτη ξένη στην ιστορία της ομάδας των Νοτίων Προαστίων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Samaria Howard από το Tennessee Tech University, στο οποίο τη σεζόν 2015-16 είχε κατά μέσο όρο 17,3 πόντους σε 33.3 λεπτά συμμετοχής και ήταν από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας της. Πρόκειται για μία εξαιρετική παίχτρια με πολλές διακρίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Διοίκηση και προπονητές την καλωσορίζουν και της εύχονται καλή χρονιά». 
 
Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή ξένης αθλήτριας για την ομάδα μας και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες. Επίσης από την Τρίτη 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν καθημερινά στο ΔΑΚ Γλυφάδας δοκιμές για ταλαντούχες Ελληνίδες παίχτριες που ενδιαφέρονται και έχουν τα απαραίτητα στοιχεία να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1. Μπορεί η Τερψιθέα να μπήκε αργοπορημένη στο χορό των μεταγραφών, ήδη όμως οι άνθρωποί της προχωρούν σε συζητήσεις με έμπειρες και καταξιωμένες Ελληνίδες αθλήτριες και θα υπάρξουν σύντομα νέες ανακοινώσεις.
 
howard-samaria-anaritisi-terpsithea