Στο γεγονός πως ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το κύπελλο, ήταν στους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού στην αρχή της φετινής σεζόν, στάθηκε η προπονήτρια της ομάδας, Γιασεμή Σαμαντούρα, μετά την ήττα τους από τον Πρωτέα Βούλας.

“Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν για να πάρουμε ούτε Κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα. Αυτό προέκυψε στην πορεία. Έχουμε ξαναπεί, αυτό που κάνουμε είναι ότι δουλεύουμε σε βάθος χρόνου ώστε την επόμενη πενταετία ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται ψηλά και να κάνει πρωταθλητισμό. Όσον αφορά την Ντέλβα αγωνίστηκε με ένεση αφού τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα” ήταν τα πρώτα λόγια της.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, ενώ τόνισε πως οι περισσότερες παίκτριες που έχει στη διάθεσή της είναι άπειρες: “Ο Πρωτέας έπαιξε πολύ καλά και συγχαρητήρια. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Τα παιδιά και το έχω ξαναπεί στις δηλώσεις, πρέπει να ξεπεράσουν και να ξεπεράσουμε μαζί την αντικειμενική απειρία των αθλητριών μας. Τότε θα πάμε μπροστά. Εκτός από την Τούλα, οι άλλες όλες είναι μικρές σε ηλικία αθλήτριες”,

Από την πλευρά των παικτριών, σε δηλώσεις προχώρησε η Τούλα Καλέντζου, η οποία στάθηκε στην άσχημη εμφάνιση που έκαναν, με αποτέλεσμα ο Πρωτέας Βούλας να φτάσει δίκαια στη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε και εκείνη να σταθεί στην υπερπροσπάθεια της Ντέλβα.

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο Φάιναλ 4 και αυτό το πιστεύω ακράδαντα. Δεν ήμασταν καλές στο ματς. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, είχαμε προετοιμαστεί πολύ, ασχοληθήκαμε με τον αντίπαλο όπως θα ασχολούμασταν με κάθε αντίπαλο. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Η Ντέλβα είχε πρόβλημα και αγωνίστηκε με ένεση, έκανε τεράστια προσπάθεια”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να δείξει την πικρία της καθώς έχασαν την ευκαιρία για τον τίτλο, και πως η σημερινή ήττα, μπορεί να λειτουργήσει ως μάθημα για όλη την ομάδα. “Για κάποια πράγματα όμως θλίβομαι πραγματικά. Σίγουρα υπάρχει πικρία αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα πέρυσι πήγε να σωθεί, υπήρχε πίεση λόγω του ονόματος ενώ το ρόστερ της ομάδας που αποτελείται από νεαρές αθλήτριες, οι οποίες δεν είχαν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν σε τέτοια πίεση. Ίσως είναι και ένα μάθημα για όλους μας μικρούς μεγάλους. Χάθηκε ένας στόχος. Συνεχίζουμε. Θα συγκεντρωθούμε, θα ανασυνταχθούμε και θα μπούμε στα πλέι οφ. Το Κύπελλο είναι ένα θεσμός που κρύβει εκπλήξεις. Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες που πέρασαν στον τελικό”. τόνισε κλείνοντας.