Αν η θέση του προπονητή είναι εξ ορισμού επισφαλής, αυτή του προπονητή στον Αστέρα Εξαρχείων είναι σκέτη “καρμανιόλα“. Εδώ και λίγη ώρα ο Κώστας Λημναίος αποτελεί παρελθόν και -κατά τα φαινόμενα- ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος θα γίνει ο τέταρτος κόουτς που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, στη φετινή περίοδο.

Οι προπονητές στα Εξάρχεια αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, καθώς από τη στιγμή που έφυγε για τη Σουηδία ο Κώστας Κεραμιδάς, χάθηκε και η ηρεμία. Ο Άγγελος Κουλουριώτης ξεκίνησε, ο Δημήτρης Νασούφης τον διαδέχθηκε, ο Κώστας Λημναίος έγινε ο τρίτος (επέστρεψε σε παλιά λημέρια, καθώς ήταν και πέρυσι στην ομάδα, συνεργάτης του Κεραμιδά) για να έρθει τώρα η σειρά του Καλογερόπουλου.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εκτός δράσης ο… νέος τεχνικός του Αστέρα, που έχει ως μεγαλύτερη επιτυχία στο ενεργητικό του την άνοδο του Αθηναϊκού στην Α1 (εκεί βρίσκονταν μέχρι πρότινος, ως τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής). Μετά πήγε στον Πανιώνιο και τώρα θα ηγηθεί της προσπάθειας των Εξαρχείων για παραμονή στην κατηγορία.