Η ομάδα του Κώστα Μίσσα ρίχνεται σήμερα (18:00) στην πρώτη της μάχη, κόντρα στη Τζιρόνα, για τη φάση των “16” του Eurocup και θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα έχει καμία απουσία και θα αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Μιλώντας για την αναμέτρηση, η Όλγα Χατζηνικολάου τόνισε: “Η Τζιρόνα επειδή είναι και ισπανική ομάδα, παίζει ένα στιλ πιο γρήγορο και επιθετικό. Οπότε σίγουρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί μία ομάδα που παίζει με αυτό το στιλ οφείλουμε να τις κόψουμε αυτό που κάνει καλά. Αυτές λοιπόν τρέχουν καλά, είναι γρήγορες, διαθέτουν 2-3 παίκτριες που είναι «κλειδιά» και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τις σταματήσουμε. Θεωρώ λοιπόν ότι το βασικό συστατικό για να τα καταφέρουμε είναι η άμυνά μας και σίγουρα πρέπει να έχουμε και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στη διαφορά πόντων”.