Κάτοικος Τουρκίας θα είναι από την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Αριστέα Μαγκλάρα. Η Ελληνίδα γκαρντ, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του basketblog.gr, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα της στη φιναλίστ του πρωταθλήματος Τουρκίας  Χατάι.

Η Μαγκλάρα δεν θα είναι μόνη της στην Αντιόχεια  καθώς στο προπονητικό τιμ της Χατάι ανήκει η Κατερίνα Χατζηδάκη κάτι που θα διευκολύνει παρά πολύ την Ελληνίδα παίκτρια στο θέμα της προσαρμογής της.

Η 32 χρονη γκαρντ μετά από μια πλούσια διαδρομή με τίτλους και διακρίσεις στα Ελληνικά παρκέ αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αφήσει την Ελλάδα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα από τα καλυτέρα και πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η Χαταί τη φετινή χρονιά έκανε μια τρομερή πορεία που έφτασε μέχρι και το τελικό του πρωταθλήματος όπου ηττήθηκε με 3-0 στη σειρά των πλέι-οφ από την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

Το συμβόλαιο της Αριστέας Μαγκλάρα θα είναι μονοετές χωρίς να έχουν όμως γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.