Μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ικάρου Καλλιθέας, είναι πια ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος. Εκεί, θα αναλάβει τα καθήκοντα του βοηθού προπονητή στο γυναικείο τμήμα, καθώς και υπεύθυνος των τμημάτων Κορασίδων και Νεανίδων, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Ταυτόχρονα, στο τεχνικό επιτελείο παραμένουν οι Γιώργος Ρουμπελάκης και Τάνια Ζότοβα, με τον πρώτο να παραμένει πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας και υπεύθυνος διευθυντής όλων των τμημάτων.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος με σπουδαία προϋπηρεσία σε ανδρικό και γυναικείο μπάσκετ θα είναι ο νέος προπονητής των Εσπερίδων Καλλιθέας (Γ.Σ. Ίκαρος) στα τμήματα υποδομής Κορασίδων-Νεανίδων. Παράλληλα θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ρουμπελάκη στην γυναικεία ομάδα, με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασία για τρίτη σερί σεζόν. Ο Ρουμπελάκης θα είναι παράλληλα και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου σε όλα τα τμήματα. Το δίδυμο Ρουμπελάκη-Παναγιωτόπουλου αποτελεί το εχέγγυο για την προοπτική και άψογη λειτουργία όλων των τμημάτων, αφού πλέον θα λειτουργήσει η αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ τους. Η νοοτροπία του συλλόγου είναι να βγουν κορίτσια να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και να αξιοποιηθούν όλα τα νεαρά ταλέντα.
 
Ο σύλλογος ξεκίνησε τα δύο τελευταία χρόνια σταδιακά και κάνει ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα στα νεαρά κορίτσια και θα δώσει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που δεν πήραν ευκαιρίες , να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα και όχι μόνο. Να σημειωθεί ότι στο προπονητικό τιμ των υποδομών παραμένει η Τάνια Ζότοβα, που πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες όλη τη χρονιά και άρπαξε την ευκαιρία να δουλέψει με μικρά κορίτσια. Η πολύπειρη σέντερ κάθε ημέρα που περνάει αποδεικνύεται η ιδανική επιλογή για τα κορίτσια αυτά και για το μέλλον του συλλόγου».
 
Σχετικά με το εν λόγω γεγονός, ο Γιώργος Ρουμπελάκης δήλωσε τα εξής: «Είχα δείξει εδώ και καιρό τις προθέσεις μου να παραμείνω και ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που μου έδειξε εμπιστοσύνη για ακόμη μία σεζόν. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί άμεσος συνεργάτης μου θα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος, και μαζί θα εφαρμόσουμε πιστά το πλάνο της διοίκησης με πολλά νέα κορίτσια που έχουν ήδη ενσωματωθεί, αλλά και θα στελεχώσουν το τμήμα και άνεμος προοπτικής και αισιοδοξίας πνέει στον σύλλογο. Οι Εσπερίδες έχουν γράψει ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ και ετοιμάζονται να γράψουν εξίσου λαμπρές με όπλα την εμπειρία των κοριτσιών που μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους, αλλά και τα πολλά νέα παιδιά που έρχονται με όνειρα και φιλοδοξίες. Το κλίμα εδώ είναι ευνοϊκό για όλες».
 
Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος από την πλευρά του, είπε: «Η πρόταση μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες του γυναικείου μπάσκετ δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο. Το πλάνο της διοίκησης με πολλά νέα παιδιά με εκφράζει απόλυτα και η συνεργασία μου με τον Ρουμπελάκη με κάνει ακόμη πιο αισιόδοξο. Δίνω υπόσχεση για δικαιοσύνη και σκληρή δουλειά. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλες…».