Σε μια σημαντική προσθήκη…εκτός παρκέ έφτασε η Γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού, καθώς συμφώνησε με τον Βαλάντη Ρίζο, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ομάδας.

Αναλυτικά:

Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως, από σήμερα, επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της γυναικείας ομάδας μας, είναι ο κος Βαλάντης Ρίζος.

Ο Βαλάντης Ρίζος σπούδασε και αποφοίτησε στην Ελλάδα, από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λαμίας, το 2003. Ειδικεύτηκε στην αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων και Επανορθωτικής Ορθοπεδικής Χειρουργικής. Παρακολουθεί διαρκώς εξειδικευμένα διεθνή σεμινάρια σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία. Επίσης παρακολουθεί διεθνή σεμινάρια, με εκπαίδευση σε ειδικές μεθόδους αποκατάστασης kinesiotaping, Mulligan Concept Techniques, Manual Therapy, The ZRT Matrix cell Therapy. Είναι εκπαιδευτής σε συνέδρια του εξωτερικού, σε τεχνικές αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων, που πραγματοποιήθηκαν σε Ρωσία, Πολωνία, με διεθνή συμμετοχή, ενώ από το 2013 είναι πιστοποιημένος θεραπευτής διαμαγνητικής αντλίας.

Έχει συνεργασία με ομάδες μπάσκετ Α1, Α2 ανδρών, ενώ είναι φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ ανδρών με αμαξίδιο.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Αλέξανδρος Αρτεμιάδης, πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής.

O Βαλάντης Ρίζος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: ” Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η συμμετοχή μου στην μπασκετική οικογένεια της ιστορικής ομάδας του Αθηναϊκού. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του Αθηναϊκού και τον coach Καλογερόπουλο, που με εμπιστεύτηκαν να ηγηθώ της φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης.”