Σε ρόλο “ρεπόρτερ” ο Νίκος Γεωργαντζόγλου “προανήγγειλε” την (αιφνιδιαστική;) γενική συνέλευση της 29ης Ιουλίου για λογαριασμό της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο μπασκετικό προφίλ του (aekbasket.eu) στο Διαδίκτυο, για τη συνένωση της ΑΕΚ με το Τμήμα Γυναικών της ΦΕΑ για την σύσταση ομάδας ΑΕΚ στην Α2, την απόφαση θα λάβουν τα μέλη του συλλόγου. Η απόφαση φαίνεται ότι ελήφθη στο χθεσινό συμβούλιο του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής από το οποίο απείχαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κοτσάτος, και άλλα μέλη.

Πιο αναλυτικά ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και νυν μέλος της διοίκησης της Ερασιτεχνικής έγραψε: “Στις 29 Ιουλίου θα γίνει γενική συνέλευση στην Ερασιτεχνική για το θέμα του μπάσκετ γυναικών, καθώς επίσης και για το θέμα της μείωσης του κόστους εγγραφής στην Ερασιτεχνική για όσους φέτος αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον“.

Στην αναφορά Γεωργαντζόγλου πήρε (διαδικτυακά) θέση ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και (πλέον) εξωδιοικητικός παράγοντας, Κυριάκος Χήνας. Ο “Ενωσίτης” καθηγητής δείχνει να συμφωνεί με την απόφαση για προκήρυξη γενικής συνέλευσης. Ο κ. Χήνας έγραψε: “Εξαιρετική προσπάθεια να διευρυνθεί η παρουσία της ΑΕΚ“.