Με αμείωτη ένταση και με τις μηχανές να δουλεύουν στο… κόκκινο συνεχίζει την πορεία της στο σουηδικό πρωτάθλημα η Σόλνα Βίκινγκ. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά προσέθεσε στο ενεργητικό της ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση επικρατώντας εκτός έδρας της Σάλεν με 62-50.

Το συγκρότημα του Έλληνα τεχνικού παίζοντας για ακόμα μια φορά εξαιρετική άμυνα κατάφερε να αποδράσει από μία δύσκολη έδρα και, ταυτόχρονα, να πάρει μία σημαντική ψυχολογική τόνωση εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της 18ης Νοεμβρίου με αντίπαλο την πρωτοπόρο και αήττητη Νόρκεπινγκ.

Ένα παιχνίδι που η Σόλνα Βίκινγκ θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή, έχοντας αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν, ετοιμοπόλεμη και τη Βίκυ Βολονάκη. Η έμπειρη φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Σάλεν καθώς δεν έχει φτάσει στη σουηδική ομοσπονδία το letter of clearance από τη FIBA, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Έτσι, ο κόουτς Κώστας Κεραμιδάς θα έχει στη διάθεσή του ακόμα ένα σπουδαίο όπλο στην προσπάθεια που κάνει για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα Σουηδίας.