Γεννημένη πριν από 30 χρόνια και με ύψος 1,93 η μοίρα της ήταν προδιαγεγραμμένη. Η Κάντις Πάρκερ διαπρέπει στα παρκέ του WNBA με τη φανέλα των Λος Άντζελες Σπάρκς ενώ εχει περάσει και από τα Ευρωπαϊκά παρκέ φορώντας τη φανέλα της Ρώσικης Εκατερίνμπουργκ.

Και αν το όνομα σας λέει κάτι ναι! Είναι αδερφή του Άντονι Πάρκερ που μαζί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Νίκολα Βούισιτς είχαν συγκροτήσει την μαγική τρίπλετα της Μακάμπι Τελ Αβίβ των δυο σερί τίτλων στην ευρωλίγκα το 2004 και το 2005.

Με τέτοιο μπασκετικό DNA η Κάντις ήταν αδύνατον να μην ασχοληθεί με το αγαπημό άθλημα της οικογένειας. Το ύψος της, το ταλέντο της αλλά και η μπασκετική της οξυδέρκεια την έφεραν σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του wnba τους Λός Άντζελες Σπάρκς όπου αγωνίζεται από το 2008 ανελλιπώς, ενώ είναι μέλος και της Εθνικής ομάδας της Αμερικής μια πραγματικά σύγχρονης «Dream-Team» με ροστερ που ζαλίζει(Μάγια Μούρ, Νταιάνα Ταράσι, Κάντις Πάρκερ).

Οι τίτλοι της αλλά και οι διακρίσεις παρά πολλές και επιβεβαιώνουν την αξία της αλλά και δικαιώνουν ταυτόχρονα όσους πίστεψαν και επένδυσαν πάνω της. Τελευταίο της επίτευγμα η ανάδειξη της σε πολυτιμότερη παίκτρια της Λίγκας για τον μήνα Μάιο με το επισημο σαιτ του wnba να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στα πεπραγμένα της 30χρονης παίκτριας.

Δείτε το βίντεο

Απολαύστε εδώ ένα πολύ μικρό δείγμα της μπασκετικής της αξίας