Στον πάγκο του Πρωτέα Βούλας θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Κτιστάκης, καθώς η ομάδα των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Πέρα από τη γυναικεία ομάδα την οποία θα καθοδηγεί στην Α1 Γυιναικών, ο έμπειρος κόουτς θα έχει τη συνολική ευθύνη των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου, με άμεσο συνεργάτη του τον κόουτς Τσεμπέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κτιστάκη στον οποίον αναθέτει και την συνολική ευθύνη των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

 Βοηθός προπονητής στο Γυναικείο τμήμα και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και των νεαρών αθλητριών αναλαμβάνει ο Γ. Τσεμπέρης, τον οποίον καλωσορίζουμε μετά την πολυετή επιτυχημένη του θητεία στα αντίστοιχα τμήματα ανδρών του Πρωτέα.

Επίσης καλωσορίζουμε την Μαρία Κότσυφα η οποία αναλαμβάνει να κοουτσάρει τις ομάδες των κορασίσδων και παγκορασίδων του Συλλόγου μας στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα.
 
Συνοπτικά το προπονητικό team του Γυναικείου τμήματος 
 
Γυναίκες: Γ. Κτιστάκης, Γ. Τσεμπέρης, Β. Κονιδάρης
Νεάνιδες: Γ. Τσεμπέρης, Β. Κονιδάρης
Κορασίδες: Μ. Κότσιφα, Σ. Αλεξοπούλου
Παγκορασίδες: Μ. Κότσιφα, Σ. Αλεξοπούλου
 
Σύμβουλος σε θέματα scouting νέων ταλέντων: Θάνος Σόφτσης”