Η Ελένη Καφαντάρη δεν θα είναι πλέον στο τιμόνι της Αναγέννησης Ρυσίου την επόμενη χρονιά. Πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανακοινώσε τη λύση της συνεργασίας με την έμπειρη ελληνίδα τεχνικό την οποία και ευχαρίστησε για την προσφορά  της τα 3 χρονιά που ειχε την προπονητική ευθύνη του συλλόγου.

Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε οι «πράσινες» της Θεσσαλονίκης τερμάτισαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος, ενώ έφτασαν και στον τελικό του κυπέλλου οπού και ηττηθήκαν στις λεπτομέρειες από την ομάδα του Ελληνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Αναγέννηση Ν. Ρυσίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την Ελένη Καφαντάρη. Η διοίκηση του συλλόγου την ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την μεγάλη προσφορά της στο σύλλογο τα τρία τελευταία χρόνια, με κορυφαίες στιγμές την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα της και κάθε προσωπική επιτυχία»

ΗΕλληνίδα κόουτς δεν θα μείνει εκτός πάγκων αφού διατηρεί τη θέση της ομοσπονδιακής τεχνικού της Εθνικής ομάδας των νεανίδων, ενώ είναι σίγουρο ότι θα εχει και προτάσεις από αρκετούς συλλόγους.

Θ.Φ