Με ντέρμπι κλείνει η κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη του νίκη κόντρα στο Ελληνικό. Όμως, ο “Δικέφαλος του Βορρά“, όλη τη φετινή σεζόν έχει αποδείξει, πως ειδικά μέσα στην έδρα του, δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Την ίδια ώρα, το Ελληνικό είναι εκείνο που θα φιλοξενήσει τον Άρη, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ισοβαθμούν, έχοντας 33 πόντους, με τον Ίκαρο Καλλιθέας που καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. Μάλιστα, το έργο της ομάδας από την Καλλιθέα, δεν αναμένεται να είναι δύσκολο, αφού θα αγωνιστεί κόντρα στον Εύνικο, που γνώρισε την πρώτη του νίκη για τη φετινή σεζόν, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στον Πανιώνιο.

Επίσης, ο Αθηναϊκός, που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό (41 έχουν “μαζέψει” οι πρωτοπόροι και 39 η πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν) θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέλος, Τερψιθέα και Κρόνος Αγ. Δημητρίου, θα αγωνιστούν, εντός έδρας, με τον Αστέρα Εξαρχείων και τον Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Σάββατο 23 Μαρτίου    
Ελληνικού (16.00) Ελληνικό – Άρης (Θ. Χαλαμπαλάκης – Σταθόπουλος)         
ΠΑΟΚ (16.00) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Παφίλης – Κατωτικίδης)    
Κλειστό Γλυφάδας (16.00) Τερψιθέα – Αστέρας Εξαρχείων (Παπαγιαννόπουλος – Γολεγού)
Εργάνης (16.00) Αθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου (Νάκας – Ζέρβας)    
Αγ. Δημητρίου (16.00) Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Πανιώνιος (Αντωνόπουλος – Αναστασίου)    
Άνω Λιοσίων (16.00) Εύνικος – Ίκαρος Καλλιθεάς (Στρέμπας – Πολυρόνης)

Η βαθμολογία (σε 21 αγώνες): Παναθηναϊκός 41, Αθηναϊκός 39, Ελληνικό 38, ΠΑΟΚ 35, Ίκαρος Καλλιθέας 33, Άρης 33,  Κρόνος Αγ. Δημητρίου 32, Αστέρας Εξαρχείων 28, Τερψιθέα 27, Ολυμπιακός Βόλου 27,  Πανιώνιος 23, Εύνικος 22.