Οι πρώτες δύο αγωνιστικές του Πρωταθλήματος ήταν γεμάτες αναβολές, γεγονός το οποίο μας εμπόδισε να δώσουμε τα Οσκαρ μας. Η 3η αγωνιστική όμως έγινε κανονικά και είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα Οσκαρ της χρονιάς

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Θεώνη Τζεγιαννάκη (Αθηναϊκός)
Εκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας της. Σημείωσε 25 πόντους με επτά τρίποντα και οδήγησε τον Αθηναϊκό στην πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

2. Λολίτα Λύμουρα (Πρωτέας Βούλας)
Τα κάνει όλα και συμφέρει. Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι φτάνει στα όρια του triple double figure. Πέτυχε 16 πόντους μοίρασε 7 ασίστ και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Ηταν η πολυτιμότερη του Πρωτέα στη νίκη επί του Κρόνου.

3. Ναυσικά Σταυρίδου (Αναγέννηση Ρυσίου)
Είναι το μεγάλο όνομα των νεοφώτιστων. Το Ρύσιο περιμένει πολλά από τη Ναυσικά, κάτι το οποίο έκανε στην αναμέτρηση με τον Αρη. Πήρε την ομάδα της από το χέρι και με 16 πόντους, 11 κερδισμένα φαουλ, 7 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα, την οδήγησε στη πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα.

4. Αφροδίτη Κοσμά (Παναθηναϊκός)
Ηταν ουσιαστική και έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ιπποκράτη. Σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 14 πόντους, είχε 4 κλεψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ.

5. Λικέντρα Τζόνσον (Ελληνικό)
Η αμερικανίδα του Ελληνικού έδωσε πολλές μάχες κόντρα στη Χάρι του Κρόνου. Στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού πέτυχε καθοριστικούς πόντους βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της να διατηρήσει το απόλυτο. Σημείωσε 22 πόντους (8/11 δίποντα), μάζεψε 8 ριμπάουντ και είχε 6 κερδισμένα φάουλ.

MVP
Θεώνη Τζεγιαννάκη (Αθηναϊκός)
Αναμφισβήτητα η Τζεγιαννάκη ήταν το πρόσωπο της αγωνιστικής. Οχι μόνο για την σπουδαία εμφάνισή της, αλλά για τη μεγάλη σημασίας νίκη που πέτυχε ο Αθηναϊκός. Αν η ομάδα του Βύρωνα έχανε και έφτανε σε τρεις διαδοχικές ήττες θα άρχιζε να βλέπει την τετράδα από μακριά.

Παίκτης Κλειδί
Ντιάνα Ντέλβα (Παναθηναϊκός)
Το θωρηκτό του Παναθηναϊκού έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει η ομάδα της τη νίκη. Σε 22 λεπτά συμμετοχής έκανε τα πάντα. Πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και φόρτωσε με 8 φάουλ τις αντιπάλους της.

Προπονητής
Αλέκος Δάγλας (Πρωτέας Βούλας)
Ο προπονητής του Πρωτέα κατάφερε να καλύψει το κενό της Σαμίκα Φρίμαν και η ομάδα του να φτάσει στην άνετη νίκη επί του Ικαρου. Επίσης όταν βλέπουμε την 16χρονη Φασούλα να μπαίνει και σε 14 λεπτά να πετυχαίνει 9 πόντους και να μαζεύει 8 ριμπάουντ, σημαίνει ότι ο Δάγλας δίνει βάση στη φουρνιά που έρχεται και την δουλεύει αρκετά.