Από την 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών ξεχώρισε η μεγάλη νίκη του Ιπποκράτη απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, αλλά και η τεράστια ανατροπή – νίκη της Αναγέννησης Ρυσίου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Μαρία Αυτζή (Αναγέννηση Ρυσίου)
Η Αυτζή ήταν από τις παίκτριες που βοήθησαν να πετύχει η Αναγέννηση τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην παλιά της ομάδα τελειώνοντας την αναμέτρηση με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 κερδισμένα φάουλ.

2. Κρίσι Γκίβενς (Αθηναϊκός)
Η αμερικανίδα του Αθηναϊκού τα έκανε πραγματικά όλα απέναντι στον Κρόνο. Ηταν η κορυφαία του γηπέδου με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ και οδήγησε την ομάδα του Βύρωνα στη δεύτερή της νίκη στο Πρωτάθλημα.

3. Ναυσικά Σταυρίδου (Αναγέννηση Ρυσίου)  
Σταθερή αξία για την Αναγέννηση η Σταυρίδου. Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν η καλύτερη της ομάδας της. Επαιξε 40 λεπτά, πέτυχε 12 πόντους μάζεψε 10 ριμπάουντ και κέρδισε 5 φάουλ. Λίρα εκατό για την ομάδα της Καφαντάρη για την ανατροπή με τον ΠΑΟΚ.

4. Ηρώ Κουφογιάννη (Ιπποκράτης Κω) 
Εντυπωσιακό παιχνίδι από την Κουφογιάννη. Ηταν από τις κορυφαίες της νίκης του Ιπποκράτη επί του Πρωτέα. Πέτυχε 18 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ, κυριαρχώντας μέσα στις δύο ρακέτες.

5. Ντιάνα Ντέλβα (Παναθηναϊκός)  
Η πολυτιμότερη του περσινού Πρωταθλήματος, Ντιάνα Ντέλβα, έχει αρχίσει τη σεζόν όπως την τελείωσε. Κόντρα στον Αρη ήταν πραγματικά ασταμάτητη και με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ οδήγησε τον Παναθηναϊκού στο σπουδαίο διπλό στη Θεσσαλονίκη.

MVP
Κρίσι Γκίβενς (Αθηναϊκός)
Η Γκιβενς είχε εκπληκτικές επιδόσεις στην αναμέτρηση με τον Κρόνο, άγγιξε το τέλειο, οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη. Μετά από το πολύ κακό της παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έδειξε την αξία της στην αναμέτρηση με τον Κρόνο.

Παίκτης Κλειδί
Ελίνα Ισκιόγκλου (Ιπποκράτης Κω)  
Εκανε από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας της. Η Ελίνα Ισκιόγλου πέτυχε 19 πόντους μάζεψε 14 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ, ώντας η πολυτιμότερη παίκτρια του Ιπποκράτη στη νίκη επί του Πρωτέα.

Προπονητής
Μιχάλης Καπλανίδης (Ιπποκράτης Κω)
Η ομάδα του πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής. Επικράτησε του Πρωτέα, μιας ομάδας με υψηλές φιλοδοξίες. Κατάφερε να αφήσει στους δύο πόντους τη Δασκαλοπούλου, στους τρεις τη Λύμουρα, γεγονός που αποτελεί το κλειδί της νίκης για τον ομάδα της Κω.