Η άνοδος στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου έφερε κύμα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της Τερψιθέας. Οι “μπλε” αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Α2 Νότου την φετινή σεζόν και δικαίως κατάφεραν να πετύχουν το… θαύμα. Η διοίκηση του συλλόγου δεν θα μπορούσε παρά να είναι απολύτως ικανοποιημένη από την πορεία της ομάδας και την δουλειά που έκανε το τεχνικό δίδυμο των Παπασπυριδάκου – Μπορίνου, γι αυτό και προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μία χρονιά.

Στα νότια προάστια δεν βιάζονται να κλείσουν από τώρα το ρόστερ της επόμενης σεζόν αφού θέλουν να κινηθούν με μεγάλη προσοχή προκειμένου να αποφύγουν ενδεχόμενα λάθη απειρίας. Ο σχεδιασμός θα αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή από την ερχόμενη βδομάδα, οπότε και θα γίνουν οι πρώτες επαφές με τις παίκτριες από τη φετινή ομάδα.

Πρόθεση, πάντως, του τεχνικού τιμ της Τερψιθέας είναι να διατηρηθεί αναλλοίωτος ο βασικός κορμός του ρόστερ και εν συνεχεία να γίνουν λίγες, αλλά ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις. Το μεγαλύτερο κενό που θα πρέπει να καλυφθεί, όμως, είναι αυτό της Ελένης Βασιλείου καθώς η πολύπειρη φόργουορντ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια της και να αποσυρθεί από τη δράση…