Ανήμερα των γενεθλίων της, η Ζωή Δημητράκου δεν άκουσε τα καλύτερα νέα, καθώς η διοίκηση των Ουάσινγκτον Μίστικς, της κατέστησε γνωστό πως δε θα παραμείνει στην ομάδα. Η ελληνίδα φόργουορντ, μέσω των transactions waived, «εκτοπίστηκε» από την Τζέιμι Ουάϊσνερ, η οποία αποτελούσε το νούμερο 17 ντραφτ του τελευταίου draft του WNBA. Η τελευταία, «κόπηκε» από την ομάδα του Κονέκτικατ, όπου είχε μετακινηθεί μέσω Λος Άντζελες και ο σύλλογος της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχασε την ευκαιρία να την εντάξει στο δυναμικό του.

Η Δημητράκου, στα περίπου 11 λεπτά που αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια με τις Μίστικς, είχε καταφέρει να σκοράρει μόλις τρεις πόντους, έχοντας 1/1 τρίποντο με αντίπαλο τις Λος Άντζελες Σπαρκς, στην εντός έδρας ήττα με 97-67. Αυτό ήταν και το τελευταίο της παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ομάδα, αφού πριν από λίγες μέρες είχε συμφωνήσει με την τουρκική Γκελιστιρενλέρ. Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη, αποτελεί μία εκ των ανερχόμενων δυνάμεων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συμμετέχοντας στο FIBA Europe Cup.

Κάπως έτσι, η διεθνής παίκτρια δε θα χάσει την επαφή με το υψηλότερο επίπεδο, ελπίζοντας πως θα ξαναβρεί την ευκαιρία της για το «αμερικανικό όνειρο».