Τελικά ΦΕΑ-ΑΕΚ ή ΑΕΚ-ΦΕΑ θα προκύψει από τις επαφές της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την ΦΕΑ; Το γεγονός αποτελεί μείζονος σημασία θέμα, αλλά στην παρούσα φάση το βέβαιο είναι, ότι η συνένωση, ή συγχώνευση (όπως αναφέρεται) ακόμα έχει δρόμο. 

Και κατά πως φαίνεται την  νέα ομάδα γυναικών με τη φανέλα και το έμβλημα της ΑΕΚ θα την δούμε στα γήπεδα από την περίοδο 2014-2015. Αυτό –τουλάχιστον- ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ΦΕΑ, Γιάννης Μητρόπουλος, στη σημερινή “ΩΡΑ των σπορ”.

Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε: “Είμαστε σε καλό δρόμο. Εύχομαι να συναντηθούν οι δρόμοι μας και η ομάδα να γίνει ΑΕΚ. Μπορεί κάλλιστα του χρόνου να γίνει ΦΕΑ-ΑΕΚ να φορά τα χρώματα της ΑΕΚ να έχει το σήμα της ΑΕΚ, να αναλάβει την προεδρία αν θέλει κάποιος από την ΑΕΚ και να έχει όσες θέσεις θέλει στο ΔΣ. Εύχομαι, ελπίζω και περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία-συγχώνευση. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Είναι η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας και πιστεύουμε στην ανάσταση της”.

Υπενθυμίζεται, ότι την επιθυμία του ν’ αναλάβει την χρηματοδότηση του Τμήματος εξέφρασε στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΑΕΚ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, ο επιχειρηματίας Μάκης Αγγελόπουλος.