Η ομάδα του Αθηναϊκού παρευρέθηκε στο εστιατόριο με την επωνυμία “Πρωταθλητές”, όπου δείπνησε με αφορμή την παρουσία στην Ελλάδα, του προέδρου της ομάδας, Γιέσπερ Ουίκστρομ και τα γενέθλια της Θάλειας Κασάπογλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της ομάδας του Βύρωνα:   

“Η παρουσία του προέδρου του Αθηναϊκού, Γιέσπερ Ουίκστρομ, στην Ελλάδα και τα γενέθλια της αρχηγού, Θάλειας Κασάπογλου, ήταν η ιδανική ευκαιρία, προκειμένου την Τετάρτη το βράδυ να γίνει το πρώτο γεύμα της ομάδας.

Το ραντεβού είχε δοθεί στο εστιατόριο “Πρωταθλητές” -επιλογή καθόλου τυχαία- και όλοι φρόντισαν να είναι συνεπείς. Οι παίκτριες, το τεχνικό τιμ, ο Γιέσπερ Ουίκστρομ, οι αδερφοί Γιάννης και Σωτήρης Ντάνος, ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ταραζώνας, ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Κώστας Πετρόπουλος, ο γενικός διευθυντής Σταύρος Γκαρανές και ο γιατρός της ομάδας Δημήτρης Τσούκας, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη νέα σεζόν, αλλά κυρίως να ευχαριστηθούν μια ζεστή βραδιά, όπου οι μπασκετικές οδηγίες μπήκαν στην άκρη.

Δήλωση Ουίκστρομ
Ο πρόεδρος του Αθηναϊκού, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Σουηδία, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας για τις εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και για τις φιλοδοξίες του:”Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό που έχω δει έως τώρα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, σύντομα θα γίνει φανταστική και πιστεύω πως θα πετύχει πολλά. Με σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και η επιτυχία θα έρθει”.