Παλιά μου τέχνη κόσκινο είναι για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο η φετινή σεζόν με την Ταργκοβίστε στην Ευρωλίγκα. Η ρουμανική ομάδα μπορεί να μην έχει το μπάτζετ και το όνομα άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της δείχνει ικανή να κάνει την έκπληξη.

Τελευταίο θύμα της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν η Αράς. Η γαλλική ομάδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πίεση της Ταργκοβίστε στο πρώτο ημίχρονο (40-30 στο 20′), και με τις Ρουμάνες να διατηρούν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος, η νίκη (72-64) ήρθε σχετικά εύκολα.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν (19π.), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν, επίσης, οι Μίλκα Μπέλιτσα (17π.-8ριμπ.) και Μονίκ Κάρι (17π.-7ασ.).

Πλέον, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κόζιτσε (05/12) είναι αρκετά κρίσιμο για το συγκρότημα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, αφού σε περίπτωση που η νίκη καταλήξει στη ρουμανική ομάδα, τότε η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα θα είναι πολύ κοντά.