Ο Ολυμπιακός είναι στους ομίλους της Euroleague Women αφού κέρδισε με 46-47 τη Βίσλα Κρακοβίας, ξανά με καλάθι της Παυλοπούλου στην εκπνοή. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν πολύ καλές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έκαναν λάθη που παραλίγο να κοστίσουν. Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους της Euroleague Women.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση, αφού πετύχαινε με πολύ εύκολο τρόπο καλάθια, αν και στην άμυνα έδειχνε να έχει κάποια προβλήματα απέναντι στη Βίσλα. Αυτό δεν την εμπόδισε όμως να κλείσει την περίοδο με προβάδισμα πέντε πόντων (14-19). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει αρκετά καλά, αυξάνοντας ακόμα λίγο τη διαφορά πριν πάει στο ημίχρονο (21-28).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν κάπως νωθρά στο παρκέ και επέτρεψαν στην Βίσλα να μειώσει τη διαφορά, ξαναβάζοντάς την στο παιχνίδι της πρόκρισης (36-39). Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι είχε εναλλαγές στο σκορ, όμως η Πηνελόπη Παυλοπούλου ξανά λίγο πριν το τέλος έδωσε το προβάδισμα και την πρόκριση στον Ολυμπιακό, που νίκησε με 46-47 θα παίξει πλέον στην Euroleague Women. Η ελληνική ομάδα θα βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με Αβενίδα, Ντιναμό Κουρσκ, Καρόλο, Σοπρόν, Φενέρμπαχτσε, Χατάι και μια εκ των ΤΤΤ Ρίγα και Βενέτσια.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 21-28, 36-39, 46-47.

Βίσλα Κρακοβίας (Σέβτζικ): Ρούσελ 9, Κάναντα 14, Μάνσο 17 (1), Ορόζοβα, Ζιέταρα, Κόντε, Μούγιοβιτς, Νιτζβιέτζκα, Αραούχο 6 (2), Γιακούμπιουκ.

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 7, Μάζιτς 4, Σταμάτη, Αυτζή 3 (1), Σπυριδοπούλου 12 (4), Παυλοπούλου 6, Σωτηρίου 9, Λίτσι, Τζόνσον 6, Κοσμά.

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά ΕΔΩ.