Το γράψαμε; Ισχύει!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Εξαρχείων αποτελεί, όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr από την Πρωτοχρονιά, ο Δημήτρης Νασούφης. Ο νεαρός προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με τις “μελανόλευκες” αφήνοντάς τες “γυμνές” στον πάγκο.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα (σ.σ.: ο Αστέρας Εξαρχείων υποδέχεται το Ελληνικό στις 12/01), κάτι που σημαίνει πως οι διοικούντες τον σύλλογο καλούνται να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Με δεδομένη, όμως, την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Άγγελος Γιαννουλάκης, το σαφάρι συνεχίζεται για την αθηναϊκή ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι σε τρικυμία. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που σε λίγες ημέρες ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και βρίσκει τις “μελανόλευκες” να βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η φετινή σεζόν γίνεται, έτσι, ακόμα μεγαλύτερη και… δυσκολότερη για τον Αστέρα, ο οποίος καλείται να βρει άμεσα λύσεις και να “σώσει την παρτίδα” προκειμένου να παραμείνει στα σαλόνια της Α1.