Απευθυνθήκαμε στον κόουτς Γιάννη Τσιρογιάννη, αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής της Κορίν Ανταμς στον Παναθηναϊκό, ώστε να μας πει δυο λόγια για την παίκτρια που είχε μαζί του στην Ρουμανία. Και ο κοσμογυρισμένος συνάμα και επιτυχημένος τεχνικός, μάς τόνισε, ορθά κοφτά…
 
«Η Ανταμς είναι εξαιρετική κόμπο γκαρντ, σκοράρει με πολλούς τρόπους και παίζει σουπερ με πικ εν ρολ, πασάρει θαυμάσια και πάνω από όλα είναι εξαιρετική κοπέλα! Χτύπησαν λαχείο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και στην Ρουμανία! Δείχνει μικροκαμωμένη, αλλά μαζεύει πολλά ριμπάουντ και παίζει άμυνα από «1-3». Επίσης, για να ευλογήσουμε τα γένια μας, έχει δουλέψει με Ελληνα προπονητή και θα βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό».
 
«Oσον αφορά εμένα, ήμουν στο Ιράκ (Α1 Ανδρών), έφυγα λόγω τοης εμπόλεμης κατάστασης, αλλά και εκεί μού έχουν τεράστια αγάπη και σεβασμό. Ημουν στην Ισπανία και στην Ευρωλίγκα Γυναικών με την Χιρόνα (δεύτεροι στο πρωτάθλημα), χεντ κόουτς στην μεγαλύτερη ακαδημία επαγγελματιών ανδρών παικτών (από Αμερική έως την Ισπανία), επιβλέοποντας τις ατομικές προπονήσεις με μεγάλα ονόματα, όπως ο Μασιέι Λάμπε (πρώην της Μπαρτσελόνα και του ΝΒΑ). Εισέπραξα πολύ σεβασμό και αγάπη, αποδοχή, πληρωμές στην ώρα τους. Δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα (προπονητικά), έτσι θεωρώ. Εχω συνέχεια νέες προτάσεις, προκλήσεις ενόψει, στο εξωτερικό. Τώρα είμαι στην Ρουμανία και την Α2 ανδρών, είμαστε πρώτοι με την ομάδα μου και πάμε για άνοδο».