Η Κατερίνα Γλυνιαδάκη, αδερφή του Αντρέα (πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, και όχι μόνο) είναι το έβδομο απόκτημα του Αθηναϊκού. Η ομάδα του Βύρωνα συνεχίζει με μεθοδικότητα τις κινήσεις και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της Κώστας Κεραμιδάς.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερίνας Γλυνιαδάκη. Η πανύψηλη σέντερ (27, 1μ95) θα… γεμίζει τη ρακέτα της ομάδας του Βύρωνα, που συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αθηναϊκού και προσωπικά τον Κώστα Κεραμιδά, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Πρώτος στόχος μου είναι να ξεπεράσω τον τραυματισμό που με ταλαιπωρεί και όταν έρθει η ώρα να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου και τις συμπαίκτριές μου” δήλωσε η Κατερίνα Γλυνιαδάκη, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

“Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα Εξαρχείων, που μας διευκόλυναν στη μετακίνηση της Κατερίνας” υποστήριξε ο Κώστας Κεραμιδάς και συμπλήρωσε:

“Ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Με την Κατερίναψηλώνουμε“, αποκτάμε μεγαλύτερη δύναμη μέσα στο καλάθι, εκεί που για την ώρα μοιάζουμε αδύναμοι. Ο σχεδιασμός μας έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, προχωράμε βάσει αυτού και θαρρώ ότι έχουμε κάνει εξαιρετικά αξιόλογες μεταγραφές.

Ήδη έχουμε ανακοινώσει επτά γυναίκες και δύο νεάνιδες και θα υπάρξουν άλλες 4-5 παίκτριες οι οποίες θα συμπληρώσουν τον κορμό του νέου Αθηναϊκού. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα μας θα είναι αξιόμαχη και ανταγωνιστική. Κι αν δείτε ως τώρα το ρόστερ μας, θαρρώ ότι θα συμφωνήσετε σε αυτή τη διαπίστωση. Κι έπεται συνέχεια…”.