Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς με το πρώτο φλέγον θέμα να είναι αυτό του προπονητή του άνθρωπου δηλαδή που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας μετά από μία κακή σεζόν.

Το όνομα του Πέτρου Πρέκα είναι αυτή τη στιγμή ως το πιο πιθανό για αυτή τη θέση με τον έμπειρο τεχνικό να φαντάζει ως την ιδανικότερη λύση με δεδομένο ότι γνωρίζει την ομάδα και ξέρει ακριβώς ποιες είναι οι αδυναμίες της.

Η διοίκηση όμως του «Τριφυλλιού» φαίνεται ότι εχει και δευτέρες σκέψεις αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του basketblog.gr Υπάρχει σκέψη να γίνει πρόταση στην Τούλα Καλέντζου ώστε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να κάτσει στην άκρη του «Πράσινου» πάγκου στην πρώτη της ουσιαστικά επαφή με την προπονητική.

Η Καλέντζου μια πολύπειρη αθλήτρια με μεγάλη θητεία στον Παναθηναϊκό ίσως τελικά να μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο εκείνο που θα συσπειρώσει κόσμο και ομάδα ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να κάνει το αγωνιστικό «restart» που χρειάζεται ειδικά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.