Κάτοικος Καλλιθέας θα είναι από την να αγωνιστική σεζόν η Χριστίνα Λίτσι, καθως η νεαρή φόργουρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στο συγκρότημα του κόουτς Ρουμπελάκη.

Η Λίτσι ,που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό αναμένεται να πάρει αρκετά αγωνιστικά λεπτά στον Ίκαρο κάτι που θα την ωφελήσει αρκετά, αφού θεωρείται από πολλούς και όχι άδικα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου.

Η Χριστίνα Λίτσι είναι γεννημένη στις 26/01/1997, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”. Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Αρκαδίου, όπου είχε πολλές διακρίσεις, συμμετέχοντας συνολικά σε έξι Πανελλήνια Πρωταθλήματα τόσο Κορασίδων όσο και Νεανίδων. Την περσινή αγωνιστική σεζόν ήταν στον Αθηναϊκό όπου βοήθησε αρκετά στην εξαιρετική πορεία του συλλόγου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Αθηναϊκός μετά την απόκτηση της Παντέλη δείχνει να ισχυροποιείται αρκετά κάτω από τα καλάθια αφού εκεί δεσπόζει και η παρουσία της Χέιλι του υπερόπλου που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Γαβρήλος Καλογερόπουλος.