Δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών ο ΓΣΚ Λασσάνης, όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Κοζάνης στην ΕΟΚ πριν από μερικές ώρες.

Θυμίζουμε πως στο φετινό μαραθώνιο ο οργανισμός της Κοζάνης δεν είχε καταφέρει να πετύχει έστω και κάποια νίκη στα του γκρουπ του, μετρώντας εννιά ήττες σε ισάριθμα ματς -όντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

*Το Σωματείο ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 3/10-01-2023 συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (3ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τον ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης.

Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Βδ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες τους οποίους μετείχε και δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής.

Τέλος σύμφωνα με το άρθρο 8 της Ειδικής προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών το σωματείο ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.