Τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη τύπου εκπροσώπησαν η Ελένη Καπογιάννη κι η αρχηγός Λολίτα Λύμουρα. Η έμπειρη κόουτς αφού είπε λίγα λόγια για τον θεσμό του Κυπέλλου στην συνέχεια τόνισε ότι δε τέτοιες διοργανώσεις δεν υπάρχουν φαβορί και πως στόχος των “πρασίνων” δεν είναι κανένας άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.  Η κάπτεν του Παναθηναϊκού με την σειρά της επεσήμανε ότι το “τριφύλλι” επιθυμεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Τέλος ανέφερε ότι ο αυριανός ημιτελικός κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι μια διαφορετική ιστορία από τα δύο ματς που προηγήθηκαν για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Καπογιάννη:

«Ευχαριστούμε τα Χανιά για τη φιλοξενία. Είναι ευχάριστο που ο θεσμός επανέρχεται μετά από δύο χρόνια. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί. Κάθε ομάδα κάνει την προετοιμασία ανάλογα με τον αντίπαλο και τον θεσμό. Εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να αναδείξουμε τα καλά μας στοιχεία. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η προϊστορία, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία. Εύχομαι να χαρεί ο κόσμος τα παιχνίδια και να δουν όλοι ότι αξίζει το μπάσκετ Γυναικών περισσότερη προβολή».

Οι δηλώσεις της Λύμουρα:

«Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κατακτήσει το τρόπαιο. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που μας έχει κερδίσει δύο φορές στο πρωτάθλημα, αλλά το Κύπελλο είναι διαφορετικό. Όποια ομάδα παίξει δυνατά για 40 λεπτά, δείξει πίστη στο πλάνο της και έχει πάθος, θα κερδίσει. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να δουν όλοι τι σημαίνει γυναικείο μπάσκετ».