Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν το απόγευμα της Πέμπτης την Brooque Williams. Είναι 34χρονών και είναι guard-forward ενώ με την εμπείρια της θα αποτελεί ένα σημαντικό επιθετικό όπλο στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Την περασμένη σεζόν, η Williams αγωνίστηκε στην Gernika Bizkaia, με την οποία είχε 47% στα δίποντα και 39,5% στα τρίποντα, στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπρουκ Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα γκαρντ/σμολ φόργουορντ (ημ. γέννησης 14/1/1989, 1,75μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν, η Μπρουκ Γουίλιαμς αγωνίστηκε στην Gernika Bizkaia, με την οποία είχε 47% στα δίποντα και 39,5% στα τρίποντα, στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το 2021-22, η Αμερικανίδα γκαρντ/σμολ φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα της Kayseri Kaski στην Τουρκία, μετρώντας κατά μέσο όρο 24,5 πόντους στην Euroleague και 18,4 πόντους στο Eurocup! Η Μπρουκ Γουίλιαμς, πέρα από Ισπανία και Τουρκία, έχει αγωνιστεί και σε άλλα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το ιταλικό, το γαλλικό και το τουρκικό.

Την τετραετία 2006-10, η νέα αθλήτρια του Θρύλου ήταν βασικό μέλος των Vulcans (Pennsylvania Western University California)».

Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στο olympiacossfp.gr:

«Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος που ήρθα στον Ολυμπιακό! Πραγματικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες, τους προπονητές μας και φυσικά, τον φίλαθλο κόσμο. Νομίζω, αυτή η σεζόν θα είναι για όλους μας εξαιρετική! Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, για το καλωσόρισμα. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτού του συνόλου και αυτής της μεγάλης κουλτούρας. Θα τα πούμε σύντομα».