Σε ακόμη μια ενίσχυση από το πάνω ράφι προχώρησε ο Παναθηναικός ο οποίος λίγη ώρα πριν ανακοίνωσε τη μεταγραφή της Jazmine Jones.

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη Αμερικανίδα guard έχει επιλεγεί φέτος στο Νο12 του WNBA Draft 2022 και την περσινή σεζόν είχε πολύ θετικά στατιστικά με την Ισραηλινή Ramat Hasharon (2022-23) με κατά μέσο όρο 19.3 πόντους (41% τρίποντο), 6.8 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Jazmine Jones για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ».

Στις δηλώσεις της ως παίκτρια πλέον του Παναθηναικού η Jones δήλωσε έτοιμη για τη νεά πρόκληση ενώ δήλωσε πως θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας:

«Χαίρομαι που θα έρθω στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Επίσης, έχω ακούσει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα και σίγουρα θέλω να το ζήσω».