Η γυναικεία ομάδα του ΟΑ Χανίων αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, εξέλιξη που προκάλεσε την τοποθέτηση του ΠΣΑΚΚ.

Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών κάλεσε τον πρόεδρο και το ΔΣ της Κριτικής ομάδας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τηρήσουν το λόγο τους αναφορικά με τους μισθούς των αθλητριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δύσκολο σπορ ο…λόγος!

Δυσαρέσκεια επικρατεί στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών, με αφορμή τις εξελίξεις στη γυναικεία ομάδα του Ο.Α. Χανίων.
Η κρητική ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα πριν καλά – καλά αυτό ξεκινήσει και μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη φορά τα τελευταία 14 χρόνια.
Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν, με θύματα τις αθλήτριες και «πρωταγωνιστές» ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν γνώση και αναλαμβάνουν τα ηνία ομάδων, μόνο και μόνο για τη… λεζάντα.

Καλούμε τον πρόεδρο και το ΔΣ του Ο.Α. Χανίων, να αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα, να τηρήσουν το λόγο τους και να καλύψουν όλους τους μισθούς των αθλητριών μέχρι την ημέρα που αποφάσισαν να μην «κατέβουν» και να φροντίσουν σε συνεννόηση με

την ΕΟΚ, να συνεχίσουν άμεσα οι αθλήτριες τους σε άλλο σωματείο. Διαφορετικά να παραιτηθούν άμεσα οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να λέγονται… διοίκηση στα Χανιά και να μην ασχοληθούν ξανά με το μπάσκετ.